Margo Uitewaal

Als geboren Schalkwijkse  heb ik 12,5 jaar bij de gemeente Houten gewerkt. Ik had diverse functies in het sociale domein. Vervolgens ben ik voor de gemeente Amsterdam gaan werken en was daar vanaf het eerste uur betrokken bij het ontstaan van de Wmo. Amsterdam heeft toen de Dienst Zorg en Samenleven opgericht waar ik me vooral heb bezig gehouden met inkoop van de zorg  binnen de Wmo.
Per 1 januari 2011 werd ik volledig arbeidsongeschikt vanwege een visuele beperking. Op dat moment kwam ik ook als privé persoon in aanraking met de Wmo. Na een periode van revalidatie ben ik op zoek gegaan naar vrijwilligers werk en kwam bij de  Stichting Gehandicapten belangen Houten. Op deze manier kan ik zowel mijn werk- als privé ervaring  met de Wmo inzetten.
Nu de Wmo raad is  komen te vervallen en een nieuwe vorm van clientenparticipatie is ontstaan vind ik het van groot belang dat onze stichting hierin is vertegenwoordigd. Daarom heb ik me aangemeld als deelnemer van de  nieuwe adviesraad sociaal domein. En hoop op deze manier mijn bijdrage te leveren ten behoeve van  alle belanghebbenden binnen den buiten de Rondweg van de gemeente Houten.

jFontSize

A- A A+

JEvents Latest Events

No events

© 2015 Adviesraad Sociaal Domein Houten info@adviesraadhouten.nl

Please publish modules in offcanvas position.